• ddb

Kabinet panyabutan debu grinding baseuh

Ruangan ngagiling anu baseuh mangrupikeun salah sahiji rohangan ngagiling panyaring nyeuseuh cai. Bubuk anu dipencarkeun anu dihasilkeun dina operasi grinding atanapi polishing nyeret ku kipas volume udara anu ageung sareng lebet ka kamar panyabutan lebu tina ruang grinding. Sajumlah alat beberesih semprot tekanan tinggi dipasang di kamar panyabutan debu, sareng lebu sareng gas digabungkeun saling dina pangaruh kabut cai semprot, ningkatkeun beurat sareng janten leutak teras murag kana tilelep. Bagian tina kabut cai anu ngambang dihalangan ku lapisan saringan tahan cai dina bagian luhur ruang panyabutan debu, sareng saatos nyaring, ngan ukur gas bersih anu ngahontal standar sareng overflows ti bagian luhur. Leutak anu tilelep kana tilelep disaring teras dibéréskeun teras dicabut.


Detil Produk

Tanda Produk

ss

Ruang ngagiling semprot didesain nganggo bata sareng pelat waja warna sareng dehidrasi patén YT

sistem, sareng vakum kipas tekanan négatip ngalangkungan alat pelat déhidrasi. Luhurna nyaéta

disemprotkeun teras-terasan pikeun ningkatkeun kontak antara lebu sareng kabut és sareng silih tabrakan. Éta dicegat teras dipencet kana kolam renang di handap pikeun nyucikeun debu ..

1. Nyoko kana cara négatip tukeur pertukaran udara dina lokakarya, nganggo hawa ageung

kipas volume pikeun ngajantenkeun lebu bengkel gancang sareng ditarik tina daérah damel, daérah ageung, hiji atanapi langkung pitunjuk, teu aya sudut maot, teu aya rotasi, leres-leres ngarobih lingkungan kerja lebu sareng asap.

2. Numutkeun kana kaayaan anu saleresna tina situs pangguna, prinsip anu sami tiasa dianggo pikeun ngarencanakeun sareng ngararancang skéma anu béda-béda kalayan fleksibel, tanpa mangaruhan alur kerja anu asli saloba-gancangna.

3. Énergi- - hemat, lébar damel rata-rata 2 méter kakuatan tukeran hawa ruang angkasa kira-kira 1.5KW, dibandingkeun sareng sistem panyabutan debu anu lami pikeun ngahontal béaya rendah, épéktasi efisiensi tinggi.

4. Salaku hasil tina pertukaran hawa tekanan négatip, sadaya bengkel janten tiis sareng ageung

ngirangan perasaan muggy di bengkel.

Ruang ngagiling baseuh gaduh ciri sapertos kieu:

(1.) Nalika ngonsumsi konsumsi énergi anu sami, épéktasi kamar grinding baseuh langkung luhur tibatan ruang garing garing. Ruang ngagiling baseuh énergi tinggi ngumbah partikel lebu handapeun 0,5mm, sareng épisiénsi panyabutan lebu masih luhur pisan.

(2.) Éfisiénsi ngaluarkeun debu tina kamar ngagiling baseuh henteu ngan ukur tiasa dibandingkeun sareng kantong kaén sareng és listrik, tapi ogé cocog pikeun kaayaan ngaleungitkeun lebu anu henteu sanggup didakan ku épisator ieu. Ruang ngagiling baseuh gaduh efisiensi pangobatan gas limbah tinggi pikeun nyucikeun résistansi khusus tinggi, kalembaban anu luhur, suhu luhur, gas anu ngandung lebu anu ngabakar sareng ngabeledug.

(3.) Nalika ngaleungitkeun partikel lebu tina gas berdebu, éta ogé tiasa ngaleungitkeun uap cai sareng polutan gas toksik sareng bahaya ngabahayakeun dina gas. Ku alatan éta, kamar grinding baseuh teu ngan ukur tiasa nyabut lebu, tapi ogé tiasa maénkeun peran dina pangobatan gas buang.

(4.) Sedimen anu dikaluarkeun tina kamar grinding baseuh kedah diubaran, sareng cai cuci anu diklarifikasi kedah dianggo deui, upami éta henteu ngan ukur nyababkeun polusi sekundér, tapi ogé limbah sumber cai.

(5.) Nalika nyucikeun polusi korosif, cai ngumbah (atanapi cairan) bakal korosif kana tingkat anu tangtu. Ku alatan éta, alat-alat panyabutan lebu kedah ngagaduhan ukuran anti-korosi anu tangtu.

(6.) Ruang ngagiling baseuh henteu cocog pikeun nyucikeun gas limbah organik anu ngandung debu hidrofobik sareng hidrolik.

(7.) Gampang beku nalika nganggo pabrik baseuh di daérah anu tiis, janten tindakan anti pembekuan kedah dilaksanakeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk anu aya hubunganana