• ddb

Solusi Pangobatan Wastewater

Bahaya limbah: cai limbah kimia ngarujuk kana cai limbah anu dihasilkeun dina produksi pepelakan kimia, sapertos produksi étiléna, poliétilén, karét, poliéster, métanol, étiléna glikol, peternakan tank minyak, pamisahan udara sareng stasiun kompresor udara sareng alat-alat sanés anu ngandung minyak Wastewater, saatos ngalaman perlakuan biokimia, umumna memenuhi standar debit sékundér nasional. Kusabab kakurangan sumberdaya cai, cai anu cocog sareng standar debit kedah diolah deui pikeun pangobatan tingkat luhur pikeun nyumponan sarat replenishment cai industri. Faktor polusi utama: PH, SS, TP. Pelepasan bakalan ngabalukarkeun awak cai janten asam sareng awak cai bakalan kapangaruhan ku eutrofikasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Perlakuan cai mangrupikeun pangubaran cai limbah ku panggunaan metode fisik, kimia sareng biologis, supados nyucikeun cai limbah, ngirangan polusi, bahkan ngahontal pamulihan cai limbah, dianggo deui, sareng ngamanpaatkeun sumber cai. Perusahaan kami nyayogikeun solusi panguburan cai limbah hiji-stop pangsaéna anu digabungkeun sareng mangtaun-taun pangalaman pangobatan limbah.

 

Sistem limbah has kalebet kempelan, pipisahan minyak, dosis, présipitasi, konsentrasi présipitasi sareng prosés sanésna. Alat-alat anu dikontrol utamina kalebet pompa sareng klep, sareng kaseueuran peralatan kedah dikontrol sacara otomatis; instrumén anu ngumpulkeun inpormasi utamina kalebet tingkat cair, aliran, PH sareng suhu. Sacara umum, akurasi inpormasi anu dikumpulkeun ku méter diperyogikeun janten cukup luhur, utamina pikeun PH sareng aliran. Analisis kualitas kokotor tiasa ngagaduhan peran penting dina ngirangan pembuangan kotoran. Kusabab kitu, sistem limbah ngagaduhan syarat anu cukup tinggi pikeun data sajarah.

 

Alat-alat anu kedah dikawasa dina sistem limbah utamina dibagi kana dua jinis: pompa sareng klep. Numutkeun kabutuhan situs, kontrol manual sareng otomatis pompa sareng klep dina situs diwujudkeun. Henteu sadaya alat parantos dilengkepan fungsi kontrol otomatis; alat kontrol otomatis kalebet fungsi switching otomatis sareng manual. Nalika pindah ka kontrol otomatis, alat-alat sadar interlocking start sareng stop numutkeun tingkat cairan anu saluyu. Tés anu Diuji, ranté ngamimitian sareng lirén tanpa gangguan, sareng alat-alatna cocog sareng kaayaan otomatis, waktos ka tindakan anu saleresna tina alat-alatna pondok pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras: