• ddb

Alat-alat panguburan gas limbah menara siklon siklon

Prinsip peralatan tina menara siklon siklon

Ciri-ciri menara siklon siklon

● Laju nyucikeun kabut cét langkung ti 95%

● Mimiti di industri, ngalanggar cara menara semprot tradisional;

● Desain anu merenah sareng wajar, énergi tinggi sareng hemat énergi;

● Éta didamel tina stainless steel saluyu sareng sarat kaamanan nasional

pangawasan. Éta seuneu, tahan suhu luhur, henteu robih sareng gampang dibersihkeun;


Detil Produk

Tanda Produk

Nalika ngoperasikeun alat-alat éta, halimun cet asup kana alat pituduh siklon gancang-gancang dina pangaruh kakuatan tekanan kipas tekanan negatif, sareng kabut cet, siklon sareng cai ngalaksanakeun réaksi emulsi gas-cair dina gancang-gancang rotasi. Operasi gancang-gancang tina alat aliran campuran pneumatik ngajantenkeun halimun cet sareng cairan puteran anu dicampur sadayana, sareng cairan cet tiasa dipisahkeun dina aksi gaya sentrifugal. Di jero kendang siklon, cai anu medar disayogikeun ku pompa cai, anu kaluar tina nozel spiral anu dipasang di handapeun lapisan anu nolak cai anu moal pernah ngahalangan. Partikel debu anu dipisahkeun ku halimun cet tilelep kana handapeun bak cai, sareng gas anu dipisahkeun lebet kana alat dehidrasi, teras lebetkeun alat-alat pangobatan gas limbah di bagian tukang.

Tingkat pemurnian kabut cet tiasa ngahontal langkung ti 95% saatos dirawat ku kabinét pemurnian siklon.

 

Karakteristik kinerja menara semprot urang

(1) Pangaruh mindahkeun massa anu saé;

(2) Gas sareng cairan tiasa digabungkeun sacara lengkep;

(3) Tekanan rendah, résistansi sistem rendah;

(4) Ngaleungitkeun debu anu hadé sareng kinerja nyerep, dugi ka langkung ti 98%;

(5) Biaya investasi murah, biaya operasional rendah;

Salaku tambahan, Salaku tambahan, éta kedah ngajelaskeun alat filter tina pelat déhidrasi dina menara semprot: Alat pelat déhidrasi mangrupikeun pamutahiran téknologi anyar perusahaan urang dina dua taun terakhir, anu sacara lengkep ngagantikeun bola filter kerung tradisional. Kaunggulan alat pelat déhidrasi énggal sapertos kieu: éta ngagaduhan pangaruh déhidrasi sareng filtrasi anu langkung saé pikeun pangobatan gas runtah; éta ngagaduhan umur jasa anu panjang sareng henteu kedah diganti, anu tiasa ngahemat biaya operasi perusahaan anjeun; éta ngan ukur kedah dikumbah ku cai pikeun dipiara, janten merenah pisan sareng gancang dibersihkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: