• ddb

Kabinet tirai cai nomal

Prinsip kerja Kamar Lukisan Gratis Debu (modeu Throttling YT)


Detil Produk

Tanda Produk

Suplai hawa kamar cét: Ruang lukisan pikeun ngajaga tekanan positif, hawa alami tina

panyalindungan AC panyalindungan lingkungan ngaliwatan saringan katun panyaring primér kana rohangan hawa, modél throttling YT. Saatos ruang udara dibungkem, teras disaring rata kana daérah nyemprot cet ku katun karét sadaya-dimensi tilu-épisiensi tinggi kalayan akurasi nyaring 1-5UM, cacar inlet hawa di rohangan minyak permukaan didukung ku sadayana -bingkai waja tahan karat, sareng rohangan ngalukis sadayana dieusi ku kamar cét semprot sadayana, supados henteu ngahontal sudut paéh dina cara sadidinten. Halimun cet henteu muter dina rohangan, cet henteu bersih partikelna.

 

Semprot pangobatan lebu kabut: anggo desain tirai cai tipe panghasilan, anggo halimun cai

dihasilkeun ku saluran hawa nyemprot di tukangeun pelat tirai cai pikeun ningkatkeun kontak antara kabut cet, lebu sareng cai, sareng silih tabrakan. Éta dicegat sareng diserep dina bahan anu tiasa ningkatkeun luas kontak tina gas sareng cairan teras dikumbah kana kolam renang atanapi tilelep di handap pikeun ngahontal tujuan nyucikeun debu kabut cet sareng nyucikeun pipa knalpot sareng agul kipas.

 

Ventilasi kamar garing: hawa seger disaring liwat tilu kali primér, sedeng

sareng nyaring épisiensi tinggi, sareng sacara merata diteken turun ngaliwatan permén karét filter efisiensi tinggi pinuh didukung ku bahan struktur stainless steel. Gas anu ngabahayakeun di kamar anu garing tiasa dibébaskeun saatos lebet kana kamar panyemprotan cet kana panto kamar pangeringan ka kamar panyemprotan cet. (Tekanan angin kamar anu garing nyaéta tekanan anu lengkep sareng rada ageung tibatan tekanan angin tina kamar semprot).

 

Perawatan gas limbah: Nyemprot gas knalpot kamar sareng kipas sentrifugal khusus kanggo

ngahontal semprot kana menara ngumbah gas buang luar, panggunaan beberesih gas limbah

semprot menara sareng pemurnian ku alat dehidrasi pikeun ningkatkeun debu ngalangkungan waktos kontak gas knalpot cet sareng daérah, tabrakan Fase, dicegat sareng dikumbah kana kolam scrubber gas limbah sareng nyerep dina bahan panguburan pemurnian, saatos adsorpsi saringan adsorpsi karbon diaktipkeun perlakuan pikeun minuhan standar pembuangan.

Standar GB1444 "Spesifikasi Kasalametan kanggo operasi ngalukis - Téknis Kasalametan

Spésifikasi pikeun kamar cét semprot "Peraturan anu cocog, lukisan manual, cet ageung dina jero ruangan

kontrol ventilasi rentang kecepatan angin, kontrol kecepatan angin anu efektif 0,38-0.67 m / s.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk anu aya hubunganana