• ddb

Naon sarat pikeun pangwangunan bengkel pemurnian pabrik kadaharan?

Pangwangunan bengkel anu bersih di pabrik pangan kedah ngahontal standar panyucian udara tingkat 100000. Pangwangunan bengkel anu bersih di pabrik tuang sacara efektif tiasa ngirangan kagorengan sareng jamur produk, manjangan umur tuangeun pangan sareng ningkatkeun épisiensi produksi. Kumaha carana ngawangun lokakarya pemurnian pabrik pangan? Naon saratna?

cx

1. Perusahaan konstruksi ngalaksanakeun lokakarya pemurnian pabrik pangan kedah ngagaduhan kualifikasi konstruksi rékayasa sareng kelas, sareng kedah gaduh sistem manajemen kualitas anu kawilang sampurna.

2. Pangwangunan bengkel pemurnian di pabrik pangan kedah dilaksanakeun numutkeun eusi dokumén desain sareng kontrak. Nalika desain dirobah, éta bakal dikonfirmasi sareng ditandatanganan ku unit desain aslina sareng disahkeun ku unit konstruksi.

3. Sateuacan pangwangunan bengkel pemurnian pabrik pangan, skéma sareng prosedur pangwangunan kedah dirumuskeun numutkeun ciri-ciri proyék khusus, pikeun ngahontal pangwangunan anu terkoordinasi tina sababaraha jinis padamelan, tahapan anu jelas sareng serah jelas, sahingga pikeun mastikeun kualitas konstruksi sacara umum sareng operasi aman.

4. Nalika perusahaan konstruksi ngalaksanakeun desain rinci gambar desain profesional dina bengkel pemurnian pabrik pangan, éta kedah nerapkeun dibekelan anu relevan tina kode standar nasional ayeuna pikeun desain bengkel bersih (GB 50073), nguatkeun kualitas desain manajemén, ngagaduhan sistem manajemen kualitas, sareng kéngingkeun ijin tertulis atanapi konfirmasi unit desain aslina sareng ijin unit konstruksi, Kitu waé konstruksi tiasa dilaksanakeun.

5. Karya-karya anu disumputkeun tina sababaraha rupa kakhususan dina lokakarya pemurnian pabrik pangan kedah ditampi sareng disahkeun ku unit pangwangunan atanapi personil pengawasan sateuacan nyumput.

6. Sistem komisioning pikeun parantosan nampi lokakarya pemurnian pabrik pangan bakal dilaksanakeun kalayan partisipasi babarengan unit konstruksi sareng unit pengawasan. Perusahaan konstruksi bakal tanggel waler pikeun sistem komisioning sareng uji coba. Satuan anu ngalakukeun komisi kedah ngagaduhan tanaga téknis waktos lengkep pikeun komisi sareng tés sareng instrumen uji anu saluyu sareng dibekelan spésifikasi ieu.

Salaku tambahan, bengkel pemurnian pabrik pangan kedah didamel numutkeun kode pikeun desain bengkel bersih. Témbok sareng langit-langit lokakarya kedah didamel nganggo bahan anu henteu ngahasilkeun lebu sareng permukaan na rata, sareng teu kedah aya sudut maot dina bengkel éta. Pelat warna khusus pikeun pangwangunan pabrik pemurnian diadopsi, pelat waja Baogang 0.4steel digunakeun pikeun pelat luhur pelat dasar, kapadetan bahan inti ngahontal 14kg / m3, sareng bahan aluminium nganggo profil aluminium khusus Hualian. Dina raraga ningkatkeun kahirupan jasa tina kamar panyucian sareng ngahontal pangaruh penampilan anu saé, sadaya profil aluminium dirawat sacara éléktroforitis.

Résin epoxy dumasar pangleyur dipaké dina taneuh, kalayan kakuatan luhur C20 sareng permukaan padet tanpa keusik, kerung sareng retakan. Warna caang, konstanta kinerja anti statis, tiasa nahan beban sedeng, suhu luhur. Dina dasar nohonan sarat pamakean, éta tiasa maénkeun peran hiasan, tahan maké, tahan nyeuseuh, tahan debu, anti selip, kinerja anu saé, warna seragam sareng hérang.


Pos waktos: Jul-23-2021