• ddb

Pilihan saringan hawa anu béda dipasang dina bengkel bébas debu

Titik konci perenah:

1. Sub saringan tiasa dianggo tibatan saringan kanggo 300000 perlakuan pemurnian udara kelas;

2. Saringan primér, panengah sareng tersiér kedah dianggo pikeun panguburan nyucikeun hawa kalayan kabersihan udara tina 100, 10000 sareng 100000 tingkat;

3. Efisiensi sedeng atanapi saringan hawa kedah dipilih numutkeun kirang ti atanapi sami sareng volume hawa anu dipeunteun;

4. Saringan hawa épisién sedeng kedah disetél dina bagian tekanan anu positip tina AC anu dimurnikeun;

5. Atanapi sub filter udara kedah disetél dina tungtung sistem AC anu disucikeun.

Analisis ruang lingkup aplikasi menara adsorpsi karbon aktif dina pangobatan gas limbah

Alat-alat panguburan gas limbah diaktipkeun desain sistem menara adsorpsi karbon sampurna, alat bantu lengkep, efisiensi pemurnian tinggi. Hal ieu seueur dianggo dina minyak bumi, kimia, cet, percetakan, karét, cet sareng industri sanés. Bénzéna sareng gas limbah organik sanés tiasa dimurnikeun di industri ieu. Éta sacara efektif tiasa nyucikeun lingkungan, ngaleungitkeun polusi, ningkatkeun kaayaan damel, mastikeun kasihatan padamel, pulih pelarut organik sareng ngirangan biaya produksi.

Menara adsorpsi karbon anu diaktipkeun ngagaduhan kaunggulan manajemén sareng perawatan anu saderhana, struktur kompak, luas lantai alit sareng operasi anu aman.

Menara adsorpsi karbon diaktipkeun mangrupikeun produk anu dikustomisasi. Parameter téknis wajib disayogikeun sareng ngarobih numutkeun parameter anu saleresna.

Kaunggulan tina menara adsorpsi karbon diaktipkeun

(1) Éfisiénsi adsorpsi tinggi, kapasitas adsorpsi ageung sareng rupa-rupa aplikasi;

(2) Pangropéa anu merenah, henteu aya sarat téknis;

(3) Éta ngagaduhan luas permukaan anu khusus sareng adsorpsi selektif anu hadé, sareng tiasa ngubaran sagala jinis gas limbah campuran dina waktos anu sami.

(4) Karbon diaktipkeun ngagaduhan karakteristik sumber lega sareng harga murah.

Tujuan sareng metode pangobatan limbah

Tujuan perlakuan cai limbah nyaéta pikeun misahkeun polutan dina cai limbah ku sababaraha cara, atanapi nguraikeun kana bahan anu henteu bahaya sareng stabil, sahingga cai limbah tiasa dimurnikeun. Sacara umum, perlu nyegah inféksi racun sareng baktéri; Hindarkeun objék anu tiasa ditingali kalayan bau aneh sareng keuheul pikeun nyumponan sarat anu béda-béda panggunaan.

1) Limbah saderhana (COD <300): contona, limbah domestik, kotoran kotamadya, utamina nyoko kana metode biokimia aérobik, kalayan biokimia aerobik salaku téknologi inti, anu dibagi kana metode lumpur aktif sareng metode biofilm. Éta ngalibatkeun seueur prosés pangobatan kokotor, sapertos tanki aerasi aliran colokan biasa, SBR, solokan oksidasi, oksidasi kontak sareng MBR. Desain, konstruksi sareng operasi sadayana didasarkeun kana struktur ieu.

2) Limbah konsentrasi anu sakedikna langkung luhur (cod300 ~ 800): contona, limbah domestik konsentrasi tinggi sareng limbah industri kota, sababaraha téknologi biokimia anaérobik ditambihkeun di bagian payun metoda biokimia aérobik, anu dibagi kana prosés anaérobik sareng prosés asam asam hidrolisis. Kayaning panggunaan tank anaérobik biasa, tank asam hidrolisis. Ieu ogé bagian penting tina desain sareng operasi strukturna. Atanapi prosés kombinasi aérobik (hidrolisis) aérobik, anu tiasa ngaleungitkeun nitrogén sareng fosfor, sapertos Ao, A2O, CASS, solokan oksidasi Carrousel sareng sajabina.

3) Henteu paduli sabaraha luhur konsentrasina (cod800 ~ 2000): jenis cai kota ieu jarang, seuseueurna dina bidang limbah industri saderhana. Prosés sédiméntasi koagulasi sering dianggo dina préparasi, sareng prosés biokimia anaérobik sering dianggo di dieu, sapertos UASB, ABR, EGSB sareng IC; Efluen anaérobik teras diubaran ku prosés aérobik.

4) Cai limbah kalayan konsentrasi langkung luhur (cod2000 ~) umumna nyaéta cai limbah kalayan polutan karakteristik dikaluarkeun tina pabrik, anu kedah diubaran ku metode physicochemical. Bahan-bahan rereged tina cai limbah diperlakukeun supados ngalebetkeun prosés pangobatan cai limbah biokimia salajengna tanpa mangaruhan kagiatan biologis salajengna sareng pertumbuhan réproduksi.


Pos waktos: Jul-23-2021