• ddb

Kakuatan Inti

Panilitian sareng pamekaran téknologi

Yiting ngagaduhan tim R&D anu kuat sareng ngenalkeun téknologi panyabutan debu paling maju di dunya.

Pangropéa calakan

Sakabéh sistem ngadopsi sistem kontrol cerdas Siemens sareng tiasa ngarobih program sareng alat debug jarak jauh. Épéktip tiasa ngontrol sareng ngingetan pangropéa anu diperlukeun sareng bagian pangropéa transmisi konci tina

sistem. Éta tiasa dihubungkeun sareng MES atanapi perangkat lunak manajemén sanés pikeun operasi jarak jauh sareng sistem docking. Ringkesan masalah anu muncul unggal bulan sareng kirimkeun ka kotak surat anu ditunjuk.

Desain modul

Kusabab pangabutuh pangwangunan perusahaan perabotan kahareup, perenah aslina robih sapertos paningkatan alat, ngagentos alat atanapi kabutuhan relokasi pepelakan. Sistem perlindungan lingkungan urang tiasa ditambihan sakalian dumasar kana kabutuhan aslina konsumén.

Desain Kasalametan

Sistem panyalindungan lingkungan ngenalkeun detéksi percikan GreConBS7 canggih Jérman sareng alat pemadam percikan, sareng ngerjakeun para ahli pikeun ngararancang sareng nguji éta, anu ngajamin kasalametan sistem perlindungan lingkungan Yiting.

Jasa saatos-jualan

Yiting ngagaduhan tim jasa saurna-jual anu kuat pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu panggancangna sareng paling pas waktuna, sahingga anjeun teu ngagaduhan hariwang.

Pangimeutan calakan

Pangimeutan real-time konsentrasi émisi debu, deteksi tekanan sistem filtrasi, deteksi résistansi kantong lawon, inlet sareng outlet angin tekanan sareng laju aliran pikeun mastikeun yén titik kontrol aya dina kisaran anu disetél.

Sareng mastikeun yén éta tiasa langsung nyambung kana komputer sareng perangkat lunak manajemén sanés, otomatis kumpulkeun data bulanan.

Perlindungan lingkungan sareng konservasi énergi

Volume hawa anu unik, deteksi tekanan angin, sareng ngawaskeun konsumsi sakumna volume udara sistem pikeun téknologi kontrol frékuénsi anu akurat. Éta sacara efektif tiasa nyaluyukeun kana paménta numutkeun jumlah panggunaan, sareng hemat énergi langkung ti 30%.

Tim bisnis

Yiting ngagaduhan tim bisnis pasar anu saé pikeun ngumpulkeun inpormasi pasar pangénggalna iraha waé, sareng bisnis ngaliput dunya.

Kami komitmen pikeun ngawangun kerjasama win-win sareng konsumén, ngabantosan palanggan ningkatkeun nilai na ku téknologi perlindungan lingkungan anu maju sareng kamampuan Urang Sunda & D. Kami henteu ngan ukur pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk anu kalapa, tapi ogé pikeun ngabantuan palanggan ngahontal kaunggulan biaya. Kami nyayogikeun solusi anu komprehensif ngalangkungan jasa mandeg hiji perusahaan kuring pikeun palanggan.

Kami teraskeun berinovasi pikeun kéngingkeun kapercayaan konsumén, saluareun kabutuhan konsumén. YiTing ngadukung "Tilu produk sareng jasa anu saé sareng saé". Téknologi rékayasa anu saé, kontrol pangiriman anu saé, kualitas instalasi anu saé, harga anu paling lumayan.

Abdi hoyong hatur nuhun kana daptar panerusna anu maju dina panangan tangan, henteu didaptarkeun konsumén ogé ngahatur nuhun pisan, kami bakal teras maju dina waktos payun ...

cb

Pos waktos: Jul-23-2021