• ddb

Warta

  • Naon sarat pikeun pangwangunan bengkel pemurnian pabrik kadaharan?

    Pangwangunan bengkel anu bersih di pabrik pangan kedah ngahontal standar panyucian udara tingkat 100000. Pangwangunan bengkel anu bersih di pabrik pangan sacara efektif tiasa ngirangan kagorengan sareng jamur produk, manjangkeun umur hirup pangan sareng ningkatkeun pro ...
    Maca deui
  • Pilihan saringan hawa anu béda dipasang dina bengkel bébas debu

    Poin konci perenah: 1. Sub saringan tiasa dianggo tibatan saringan pikeun 300000 perlakuan pemurnian udara kelas; 2. Saringan primér, panengah sareng tersiér kedah dianggo pikeun panguburan udara kalayan kabersihan udara 100, 10000 sareng 10000 ...
    Maca deui
  • Kakuatan Inti

    Panilitian sareng pamekaran téknologi Yiting ngagaduhan hiji tim P&P anu kuat sareng ngenalkeun téknologi panyabutan debu anu paling maju di dunya. Pangropéa calakan Sakabéh sistem iklan ...
    Maca deui