• ddb

Alat panyabutan debu pulsa terpadu

Sumber utama lebu dina prosés produksi

(1) ngolah mékanis atanapi ngaremukkeun bahan padet, sapertos ngagiling logam, motong, ngebur, ngabeledug, ngaremuk, ngagiling, ngolah produk tatanén sareng kehutanan, jst.

(2) partikel lebu dibentuk ku kondensasi atanapi oksidasi uap anu dihasilkeun nalika pemanasan bahan dina hawa, sapertos peleburan logam, las, casting, jst.

(3) polusi haseup sareng gas disababkeun ku sababaraha rupa las, motong plasma, polesan sareng prosés anu sanés.

(4) dina prosés péngkolan keusik, beberesih keusik, campuran bahan bubuk, saringan, bungkus, penanganan sareng operasi sanésna, ogé déposisi lebu kusabab geter atanapi gerakan hawa, déposisi lebu bakal ngambang dina hawa deui (ngahasilkeun debu sekundér) ogé sumber lebu.

Saatos jalma nyeuseup haseup ieu, aranjeunna tiasa nyababkeun lieur, nyeri sirah, batuk, sesak dada, sesak napas, sareng sajabana, bahkan ngakibatkeun karacunan haseup atanapi pneumoconiosis.


Detil Produk

Tanda Produk

Diagram skéma prinsip kerja sistem panyabutan debu

dd

Wengkuan aplikasi

YT-M series bag filter pulsa tipe tipe endosan pusat digunakeun gas anu ngandung lebu dina suhu kamar, suhu handap, korosif rendah, ogé dianggo dina suhu luhur, gas limbah korosif ngalangkungan upgrade filter filter sareng optimalisasi sareng tambihan alat-alat pendukung, sapertos : gas asap tina alat pembakar batubara sareng pembakaran sampah dll.

Digunakeun sacara lega di: Pabrik produk kai, pabrik éléktronik, pabrik sapatu, Peleburan Daging Goreng Pan-Goreng sareng industri sanés.

 

Prinsip kerja

Numutkeun sipat debu anu bénten-bénten, kantong filter tipe pulsa YT-M mangrupikeun endipatorator pusat nyayogikeun bahan saringan anu béda pikeun meungpeung lebu dina lebu anu ngandung gas, sareng ngabersihkeun hawa anu aya lebu ku tabrakan, difusi, listrik statis sareng sedimentasi, jst. dina waktos anu sasarengan, backblowing kontinyu atanapi injeksi pulsa dipaké pikeun ngaleungitkeun lebu napel na permukaan bahan filter, sahingga bahan saringan tiasa dipulihkeun deui, sareng prosés ngabersihkeun moal dieureunkeun sareng produksi moal kapangaruhan. efisiensi ngaleupaskeun debu tinggi. (Efisiensi ngaleupaskeun lebu: 99.5%, konsentrasi émisi bubuk: <60mg / m 3) Modél utiliti ngagaduhan kaunggulan tina seueur panggunaan, henteu aya polusi sékundér sareng pangropéa anu merenah. Awak utama kolektor debu ngadopsi struktur kombinasi modular standar, anu tiasa fleksibel ningkatkeun volume hawa numutkeun kabutuhan panggunaan, tapi awak utama aslina henteu kedah robih, janten éta sateuacanna sareng maju karakter cocog pikeun pamekaran kahareup unit.

Pilihan jinis remover lebu pikeun lebu damel kayu tipung hopper blanking (tanpa neundeun lebu)

Nami Unit YT-M-60-10-6400 YT-M-120-10-15000 YT-M-144-12-18700 YT-M-144-12-25500 YT-M-168-14-31450 YT-M-168-14-38250 YT-M-192-16-46750 YT-M-264-22-63750 YT-M-312-26-81000
Spesifikasi kantong filter (spring cage) mm Φ130 × 1500 Φ130 × 2000 Φ130 × 2000 30130 × 3000 30130 × 3000 30130 × 3000 30130 × 4000 30130 × 4000 30130 × 4000
Jumlah kantong saringan PCS 60 120 144 144 168 216 192 264 312
Daérah tapis 36.7 97.9 117.6 176.3 205.7 264.5 313.5 431.1 509.5
Bahan tina kantong Filter Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun
Jumlah bintang anu ngabongkar momotanana PCS 1 1 1 1 1 2 2 2 3
Unloader kakuatan rédol KW 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2
Résistansi alat △ H Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa
Efisiensi ngaleupaskeun debu η % 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9
Laju filtrasi V m / mnt 2,90 2,55 2,55 2.36 2.51 2,46 2.45 2,46 2.62
Laju niup Q m3 / jam 6400 15000 18000 26000 31000 39000 46000 63000 80000
Métode Beberesihan Debu Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés
Jumlah klep pulsa PCS 10 10 12 12 14 18 16 22 26
Ukuran klep Pulsa Sudut katuhu 1,0 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci
Tekanan niupan P MPa 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5
Bahan kabinét Lembaran galvanis2.0 Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t
Ukuran alat L * W * H mm 2160 × 1360 × 5220 2160 × 2560 × 7850 2560 × 2560 × 7850 2560 × 2560 × 8350 2960 × 2560 × 8350 3760 × 2560 × 8350 3360 × 2560 × 9500 4560 × 2560 × 9500 5360 × 2560 × 9500
Tingali ka kipas panyabutan debu anu cocog 4-72-4.5A-7.5KW 4-72-6C-18.5KW 4-72-6C-22KW 4-72-8C-30KW 4-72-8C-37KW 4-72-10C-45KW 4-72-10C-55KW 4-72-12C-75KW 4-72-12C-90KW
Kantong lawon 1,5m Kantong lawon 2m

Kantong lawon 3m

Kantong lawon 4m

Milih tabel pilihan remover lebu pikeun lebu damel kayu kotak panyimpen lebu

Nami Unit YT-M-60-10-6400 YT-M-120-10-15000 YT-M-144-12-18700 YT-M-144-12-25500 YT-M-168-14-31450 YT-M-168-14-38250 YT-M-192-16-46750 YT-M-264-22-63750 YT-M-312-26-81000
Spesifikasi kantong filter (spring cage) mm Φ130 × 1500 Φ130 × 2000 Φ130 × 2000 30130 × 3000 30130 × 3000 30130 × 3000 30130 × 4000 30130 × 4000 30130 × 4000
Jumlah kantong saringan PCS 60 120 144 144 168 216 192 264 312
Daérah tapis 36.7 97.9 117.6 176.3 205.7 264.5 313.5 431.1 509.5
Bahan tina kantong Filter Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun
Jumlah bintang anu ngabongkar momotanana PCS 1 1 1 1 1 2 2 2 3
Unloader kakuatan rédol KW 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2
Résistansi alat △ H Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa
Efisiensi ngaleupaskeun debu η % 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9
Laju filtrasi V m / mnt 2,90 2,55 2,55 2.36 2.51 2,46 2.45 2,46 2.62
Laju niup Q m3 / jam 6400 15000 18000 26000 31000 39000 46000 63000 80000
Métode Beberesihan Debu Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés
Jumlah klep pulsa PCS 10 10 12 12 14 18 16 22 26
Ukuran klep Pulsa Sudut katuhu 1,0 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci
Tekanan niupan P MPa 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5
Bahan kabinét Lembaran galvanis2.0 Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t
Ukuran alat L * W * H mm 2160 × 1360 × 5220 2160 × 2560 × 7850 2560 × 2560 × 7850 2560 × 2560 × 8350 2960 × 2560 × 8350 3760 × 2560 × 8350 3360 × 2560 × 9500 4560 × 2560 × 9500 5360 × 2560 × 9500
Tingali ka kipas panyabutan debu anu cocog 4-72-4.5A-7.5KW 4-72-6C-18.5KW 4-72-6C-22KW 4-72-8C-30KW 4-72-8C-37KW 4-72-10C-45KW 4-72-10C-55KW 4-72-12C-75KW 4-72-12C-90KW
Kantong lawon 1,5m Kantong lawon 2m

Kantong lawon 3m

Kantong lawon 4m

Milih tabel pilihan remover lebu pikeun lebu damel kayu kotak panyimpen lebu

Nami Unit YT-M-60-10-6400 YT-M-120-10-15000 YT-M-144-12-18700 YT-M-144-12-25500 YT-M-168-14-31450 YT-M-168-14-38250 YT-M-192-16-46750 YT-M-264-22-63750 YT-M-312-26-81000
Spesifikasi kantong filter (spring cage) mm Φ130 × 1500 Φ130 × 2000 Φ130 × 2000 30130 × 3000 30130 × 3000 30130 × 3000 30130 × 4000 30130 × 4000 30130 × 4000
Jumlah kantong saringan PCS 60 120 144 144 168 216 192 264 312
Daérah tapis 36.7 97.9 117.6 176.3 205.7 264.5 313.5 431.1 509.5
Bahan tina kantong Filter Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun Jarum poliéster anti statik dirasakeun
Jumlah bintang anu ngabongkar momotanana PCS 1 1 1 1 1 2 2 2 3
Unloader kakuatan rédol KW 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2
Résistansi alat △ H Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa 800-1500Pa
Efisiensi ngaleupaskeun debu η % 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9
Laju filtrasi V m / mnt 2,90 2,55 2,55 2.36 2.51 2,46 2.45 2,46 2.62
Laju niup Q m3 / jam 6400 15000 18000 26000 31000 39000 46000 63000 80000
Métode Beberesihan Debu Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés Diberesihkeun online online dikomprés
Jumlah klep pulsa PCS 10 10 12 12 14 18 16 22 26
Ukuran klep Pulsa Sudut katuhu 1,0 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci Sudut katuhu 1,5 inci
Tekanan niupan P MPa 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5
Bahan kabinét Lembaran galvanis2.0 Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t Lembar galvanis2.0-2.5t
Ukuran alat L * W * H mm 2160 × 1360 × 5220 2160 × 2560 × 7850 2560 × 2560 × 7850 2560 × 2560 × 8350 2960 × 2560 × 8350 3760 × 2560 × 8350 3360 × 2560 × 9500 4560 × 2560 × 9500 5360 × 2560 × 9500
Tingali ka kipas panyabutan debu anu cocog 4-72-4.5A-7.5KW 4-72-6C-18.5KW 4-72-6C-22KW 4-72-8C-30KW 4-72-8C-37KW 4-72-10C-45KW 4-72-10C-55KW 4-72-12C-75KW 4-72-12C-90KW
Kantong lawon 1,5m Kantong lawon 2m

Kantong lawon 3m

Kantong lawon 4m

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk anu aya hubunganana