• ddb

Kualitas luhur sareng harga pabrik munara biologis

Kotak deodorisasi biologis munara biologis nangtung

PARAMETER PRODUK

Ngaran Produk: kotak deodorization

Modél produk: opsional

Ukuran produk: ngadukung kustomisasi

Pompa cai: 5.5kw

Volume hawa pangobatan: 10000m3 / h

Bahan: pp-a - 8 / mm

Wengkuan aplikasi: panguburan bau bau gas limbah organik tina stasiun limbah, stasiun sampah, bak cai limbah, pabrik pakan, peternakan pembibitan, pabrik karét, pabrik plastik, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Kotak deodorisasi biologis ngadopsi struktur FRP, kalayan kinerja anti korosi anu unggul sareng integritas anu kuat, anu merenah pikeun transportasi sareng pamasangan; Nalika ningkatkeun kapasitas pamrosésan, anjeun ngan ukur kedah nambihan komponén, gampang dilaksanakeun; Éta ogé merenah pikeun pengobatan anu misah dina kaayaan dispersi sumber gas.

 

Prinsip: nganggo lapisan kemasan biologis murni pikeun ngokolakeun mikroorganisme anu berguna anu tiasa nguraikeun komponén gas bau dina suhu anu pas. Karakteristik tangki deodorisasi biologis anu dihasilkeun ku perusahaan urang utamina kalebet kontrol sumber sareng kumpulan sumber polusi, desain pipa gas limbah, bagian pretreatment, adsorpsi sareng dékomposisi badan utama baktéri spésip khusus spésipur deodorisasi biologis, bagian adsorpsi ningkat sareng sistem émisi. Saatos gas bau sacara épéktip dikawasa, dikumpulkeun sareng dikirimkeun kana sistem pangobatan ngalangkungan sumberna, Saatos préparéntasi, lingkungan anu cocog pikeun biodegradasi didamel, teras baktéri spésifik dilélor sareng diurai. Pangeusi pamawa galur biomassa murni digunakeun pikeun masihan peran lengkep baktéri khusus nalika nyumponan kaayaan prosés pangobatan, sahingga polutan udagan tiasa sacara efektif diuraikeun sareng dicabut, supados ngahontal tujuan pangobatan bau.

 

Fitur pakakas kotak FRP deodorization: réaksi biologis anu efektif téknologi kontrol lingkungan. Awak tank filter standar nyoko kana bahan komposit sareng mangrupikeun struktur anu tertutup, anu sacara efektif mastikeun stabilitas suhu lingkungan kerja mikroorganisme; Pikeun daérah anu tiis, éta dilengkepan sistem pemanasan; Sistem semprot disetél pikeun nyemprot pangisi biologis pikeun mastikeun kalembaban pangeusi biologis; Ngeusian téknologi anti asam. Struktur kompak sareng bentuk fléksibel. Struktur standar nyoko kana desain terpadu sareng modular sareng struktur kompak; Strukturna tiasa disaluyukeun numutkeun padamelan bumi sareng lingkungan, sapertos dikubur, beulah, multi-lantai, sareng sajabana, anu fleksibel sareng robih; Bahan alatna tiasa sesuai sareng kabutuhan pangguna. Bau (utamina NH3 sareng H2S) dihasilkeun nalika ngubaran pepelakan pangolahan limbah sareng pembuangan sampah. Bau anu dihasilkeun ku masing-masing unit pangobatan tutuwuhan pengolahan limbah dikumpulkeun ngalangkungan saluran hawa sareng dipompa kana alat-alat deodorisasi kanggo pangubaran. Parabot deodorisasi ngumbah bau dina hiji cara sareng cara anu sanés, sareng épisiénsi panyabutan langkung ti 95%. Alat-alat pangobatan bau FRP utamina ditujukeun pikeun pabrik tuangeun daging umum sareng pabrik pupuk, Odor (utamina NH3 sareng H2S) dihasilkeun nalika ngubaran pepelakan pengolahan limbah sareng pepelakan tempat runtah. Bau anu dihasilkeun ku masing-masing unit pangobatan tutuwuhan pengolahan limbah dikumpulkeun ngalangkungan saluran hawa sareng dipompa kana alat-alat deodorisasi kanggo pangubaran. Parabot deodorisasi ngumbah bau di jalanna, épisiénsi panyabutanna langkung ti 95%, sareng ngirimkeun gas bersih ka atmosfir pikeun minuhan standar panyalindungan lingkungan.

 

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan tank deodorisasi biologis sareng perawatan gas limbah menara biologis menara biologis perlindungan lingkungan, mangga ngahubungan kami.


  • Saméméhna:
  • Teras: