• ddb

Alat-alat pangobatan gas limbah anu épisién alat pembakaran katalitik

Pembakaran katalitik mangrupikeun réaksi katalitik gas-padet anu has, anu intina nyaéta oksidasi jero tina oksigén aktif. Dina prosés pembakaran katalitik, peran katalis nyaéta pikeun ngirangan énergi aktivasina, dina waktos anu sami, permukaan katalis ngagaduhan pangaruh adsorpsi, anu ngajantenkeun molekul réaktan diréproduksi dina permukaan pikeun ningkatkeun tingkat réaksi sareng ngagancangkeun réaksi. Kalayan bantuan katalis, gas limbah organik tiasa diduruk tanpa seuneu dina kaayaan suhu ignition low, sareng tiasa dioksidasi sareng diuraikeun kana CO2 sareng H2O. Dina waktos anu sami, seueur énergi panas tiasa dileupaskeun di waktos anu sami. Prosés réaksi na sapertos kieu:

CH + (n + m / 4) O2 → nCO2 ↑ + 2H2O ↑ + panas


Detil Produk

Tanda Produk

rww

* Alur padamelan

Alat-alat katalitik anu tetep diadopsi kanggo ranjang katalitik, sareng pemanasan listrik diadopsi kanggo ranjang katalitik. Gas dipanaskeun dugi ka 300 ℃ sareng lebet kana rohangan katalitik. Dina aksi katalis, bahan organik dina gas diuraikeun kana CO2 H2O sareng bahan sanésna, sareng panasna dileupaskeun dina waktos anu sami. Gas suhu luhur dileupaskeun saatos bagian tina panas dipulut ku alat tukeur panas, sareng suhu tina

gas anu dikaluarkeun sakitar 60- 70C, anu langsung dibuang kana liang haseup. Ngagunakeun panas pembakaran pikeun ngahontal kasaimbangan panas anu dibutuhkeun ku pembakaran katalitik sareng desorption, pikeun ngajaga operasi sistem, biaya operasi tiasa disimpen ogé. Sakabéh sistem ngadopsi operasi kontrol otomatis PLC.

Jenis katalis

Aksi katalitik tina logam mulia (paladium, platinum) digunakeun pikeun ngirangan suhu oksidasi sanyawa organik volatil janten 300 derajat Celcius, Sangkan ngahémat listrik.

 

Karakteristik pembakaran katalitik

TemperatureSuhu ignition low, hemat energi

Dibandingkeun sareng pembakaran langsung, pembakaran katalitik gas limbah organik ngagaduhan karakteristik suhu ignition low sareng low konsumsi énergi. Nalika konsentrasi zat organik dina gas limbah langkung ti 2 .5g / m3, teu diperyogikeun pemanasan ékstraal pikeun pembakaran katalitik. Saatos konsentrasi zat organik dina gas knalpot ningkat deui, prosés pembakaran katalitik tiasa nyayogikeun panas ka dunya luar.

RangeRupa-rupa aplikasi

Pembakaran katalitik tiasa ngubaran ampir sadaya gas limbah organik hidrokarbon sareng gas bau, nyaéta cocog pikeun pangobatan sababaraha rupa gas limbah organik kalayan kisaran konsentrasi anu lega sareng komposisi rumit. Pikeun gas limbah kalayan konsentrasi rendah, multi komponén sareng teu aya nilai pamulihan tina industri kimia organik, palapis, bahan insulasi sareng industri sanésna, metode pembakaran katalitik adsorpsi ngagaduhan pangaruh pangobatan anu langkung saé.

Efficiency efisiensi perlakuan tinggi, teu aya polusi sekundér

Tingkat pemurnian gas limbah organik ku metode pembakaran katalitik umumna langkung ti 95%, sareng produk akhirna henteu bahaya CO2 sareng H2O (sanyawa organik heteroatom sareng produk pembakaran sanés), janten teu aya polusi sekundér.


  • Saméméhna:
  • Teras: