• ddb

Lemari panyabutan lebu garing grinding

Di rohangan grinding, lebu kasebar kusabab pangaruh aliran hawa anu diinduksi nalika ngolah sareng ngagosok produk kai. Upami teu aya tindakan pelindung anu pantes, lebu bakal langsung diseuseup kana paru-paru operator, anu sacara serius bakal ngabahayakeun kasihatan para padamel. Sumawona, nalika lebu ngahontal konséntrasi anu tangtu, éta rentan pisan kana fenomena anu nyerep sareng ngabeledug, anu nyababkeun masalah kaamanan produksi. Ruang ngagiling mangrupikeun salah sahiji alat pengumpulan lebu anu dirancang sareng diproduksi kanggo ngaréspon masalah ieu. Diantarana, rohangan grinding dibagi kana kamar grinding garing sareng kamar grinding baseuh, sareng masing-masing gaduh ciri sareng ruang lingkup masing-masing, sareng éta kedah dipilih sareng dianggo numutkeun kaayaan anu saleresna.


Detil Produk

Tanda Produk

zz

Ruang ngagiling garing nyoko kana desain tekanan négatip, anu ngamungkinkeun lebu sareng gas ngasupan kotak handap ngalangkungan inlet hawa sareng tapis ngalangkungan kartrid saringan. Kusabab sababaraha pangaruh tina kartrid panyaring, lebu sareng gas dipisahkeun. Rét lebu dina kartrid saringan, sareng bénsin nembus kartrid panyaring sareng lebet kotak luhur tina tabung curhat. Hawa anu dimurnikeun tiasa langsung dibébaskeun liwat palabuan udara balik tina kolektor lebu pikeun ngarengsekeun siklus tina saluruh sistem. Dina prosés nyaring sareng nyucikeun debu sareng gas, sakumaha waktosna bertambah, tambih lebu beuki akumulasi dina kartrid panyaring, janten résistansi tina kartrid panyaring laun-laun ningkat, sareng gas anu ngalangkungan kartrid filter laun-laun turun. Dina raraga ngamungkinkeun kolektor lebu jalan normal, alat-alatna dilengkepan alat pembersih otomatis pulsa. Pulsa controller ngirimkeun paréntah pikeun memicu katup kontrol dina urutan, muka klep pulsa, sareng ngadamel hawa anu dikomprés dina kantong hawa ngalangkungan pipa tiupan hawa Tabung disemprotkeun kana unggal kartrid saringan anu saluyu, sareng kartrid saringan ngembang pisan dina handapeun tindakan tibalik sakedap tina aliran udara, sahingga lebu anu akumulasi dina permukaan kartrid saringan murag, kartrid saringan dihasilkeun deui, sareng debu anu dibersihkeun murag kana corong lebu. Hopper lebu nyoko kana struktur push-pull, sareng prosés ngabersihkeun gancang sareng merenah. Bagian luhurna dilengkepan papan ngabongkar lebu pikeun mastikeun yén sadaya lebu pekat dina lebu lebu. Saatos nyaring, épisiénsi émisi debu ≥99.5%, sareng konsentrasi émisi debu nyaéta <80mg / m3.

 

(1) Gas anu ngandung lebu lebet kana kotak pengumpulan lebu handap tina alat giling

ngaliwatan jepret vakum dina kakuatan gaya kipas, lebu kasar disimpen kana handapeun kotak ku gravitasi, debu anu halus disaring ku inti filter bubuk, sareng sababaraha lebu napel dina permukaan luar saringan bubuk inti.

(2) Dina kotak luhur parangkat grinding, paranti ngahanca dipasang di luhur masing-masing

barisan elemen filter bubuk. Blowpipe disambungkeun kana silinder hawa dikomprés liwat

klep pulsa. Nalika pengontrol muka klep pulsa, hawa anu dikomprés dina silinder

ngainduksi hawa anu dikomprés sakitar 5 ~ 7 kali dina momen0.1 ~ 0.2S. Hawa ditémbak kana

unsur saringan bubuk ku liang suntikan jangjang puteran lawan-niupan, sareng debu

akumulasi dina permukaan saringan bubuk tiasa dipiceun dina réaksi hawa ieu

ngalir.

(3) Nalika sakaligus bubuk saringan beberesih inti, interval waktos anu tangtu kana baris salajengna tina

elemen filter bubuk pikeun ngabersihan hiji-hiji siklus ku siklus. Rét murag kana cangkang lebu téh

diangkut pusat ku sistem ngirimkeun scraper otomatis kalayan waktos setting gratis kana

kotak kumpulan lebu dina tungtungna.

Ruang ngagiling garing ngagaduhan ciri sapertos kieu:

(1.) Desain panerapan anu luhur, kolektor lebu tiasa adaptasi sareng rupa-rupa turun naek dina sifat gas anu ngandung debu, sareng tiasa diadaptasi desain anu henteu standar numutkeun kaayaan pangguna;

(2.) Desain anu dioptimalkeun tina saluran udara inlet sareng outlet, kalayan alat distribusi hawa seragam di jero, anu kondusif pikeun distribusi hawa bahkan;

(3.) Desain struktur pamisah sadaya-waja cocog pikeun transportasi sareng pamasangan alat-alatna, sareng ngajamin akurasi sistem pakakasna;

(4.) Teknologi pamisah debu-kamar pulsa split-room pikeun mastikeun intensitas sareng pangaruh panyabutan debu;

(5.) Kolektor debu eureun sareng sistem beberesih diri pikeun mastikeun status damel tina kolektor debu; rarancang corong lebu khusus ngadamel lebu ngabongkar tanpa halangan.

(6.) Unik anu henteu sami-sami ngalirkeun tekanan statik nozel pikeun mastikeun panyemprotan seragam;

(7.) Biaya operasi anu murah sareng desain parameter prosés anu dioptimalkeun kondusif pikeun resistansi rendah, efisiensi tinggi sareng operasi stabil tina kolektor lebu, ngirangan konsumsi énergi sistem, sareng sacara efektif ngirangan kaleungitan bahan saringan sareng padamel pemeliharaan ;

(8.) Ngadopsi bagian sareng komponenana kualitas luhur pikeun ningkatkeun reliabiliti operasi peralatan sareng ngirangan padamelan pangropéa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk anu aya hubunganana