• ddb

Parabot hordéng cai Siklon

Prinsip kabinét tirai cai siklon

Alat-alatna ngagunakeun kakuatan sedot kipas sedot pikeun nyerep gas limbah dina prosés produksi kana kotak pakakas, sareng lebet kana area panyabutan debu campuran kecepatan tinggi saatos dina perorotan gas limbah

aréa panyangga. Debu gas limbah di daérah ieu tabrakan sareng halimun cai kalayan gancang pikeun campuran sareng adsorpsi, sareng debu tungtungna ngalir deui ka bak cai anu beredar pikeun sédiménasi. Saatos dikirangan, gas limbah teras-terasan maju, sareng halimun cai anu aya dina gas limbah dikaluarkeun ngalangkungan daérah nyegatan kabut cai. Saatos demisting, gas buang terus maju dina handapeun drive kipas knalpot sareng lebet kana tautan pamrosésan salajengna.


Detil Produk

Tanda Produk

1. méja paraméter kabinét tirai cai puteran tina bak cai beredar sipil (tanpa pedal suku)

NO Modél Ukuran kabinét tirai Cai

(L * W * H) mm

Ukuran liang internal kolam renang rékayasa sipil

(L * W * H) mm

Bahan témbok kabinét tirai Cai Bahan kabinét tirai Cai  Pompa cai beredar
1 YT-XLSL-4M 4080 × 1200 × 1940 4000 × 1500 × 250-300 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304
2 YT-XLSL-5M 5080 × 1200 × 1940 5000 × 1500 × 250-300 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304
3 YT-XLSL-6M 5080 × 1200 × 1940 6000 × 1500 × 250-300 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304

2. méja Parameter kabinét tirai cai puteran tina bak cai beredar sipil (kalayan pedal kaki)

NO Modél Ukuran kabinét tirai Cai

(L * W * H) mm

Ukuran liang internal kolam renang rékayasa sipil

(L * W * H) mm

Ukuran pedal suku

(L * W * H) mm

Bahan témbok kabinét tirai Cai Bahan kabinét tirai Cai  Pompa cai beredar
1 YT-XLSL-4M 4080 × 1200 × 1940 4000 × 1500 × 250-300 4000 × 3000 × 30 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304
2 YT-XLSL-5M 5080 × 1200 × 1940 5000 × 1500 × 250-300 5000 × 3000 × 30 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304
3 YT-XLSL-6M 5080 × 1200 × 1940 6000 × 1500 × 250-300 6000 × 3000 × 30 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304

3.SUS201 bak cai stainless steel (tanpa pedal suku) tabel méja kabinét tiris cai puteran

NO Modél Ukuran kabinét tirai Cai

(L * W * H) mm

Ukuran liang internal kolam renang rékayasa sipil

(L * W * H) mm

Bahan témbok kabinét tirai Cai Bahan kabinét tirai Cai  Pompa cai beredar
1 YT-XLSL-4M 4080 × 1200 × 1940 4000 × 1500 × 250-300 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304
2 YT-XLSL-5M 5080 × 1200 × 1940 5000 × 1500 × 250-300 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304
3 YT-XLSL-6M 5080 × 1200 × 1940 6000 × 1500 × 250-300 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304

4.SUS201 tank cai stainless steel (sareng pedal kaki) méja parameter kabinét cai puteran cai

NO Modél Ukuran kabinét tirai Cai

(L * W * H) mm

Ukuran liang internal kolam renang rékayasa sipil

(L * W * H) mm

Ukuran pedal suku

(L * W * H) mm

Bahan témbok kabinét tirai Cai Bahan kabinét tirai Cai  Pompa cai beredar
1 YT-XLSL-4M 4080 × 1200 × 1940 4000 × 1500 × 250-300 4000 × 3000 × 30 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304
2 YT-XLSL-5M 5080 × 1200 × 1940 5000 × 1500 × 250-300 5000 × 3000 × 30 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304
3 YT-XLSL-6M 5080 × 1200 × 1940 6000 × 1500 × 250-300 6000 × 3000 × 30 1.2t SUS201

1.22 * 2.44m)

1.0TSUS201 2.2KW, ledakan buktina motor, SUS304

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk anu aya hubunganana