• ddb

Mesin terintegrasi karbon diaktipkeun

Saringan garing UV Poto Oksigén Mesin Karbon Terpadu

Sistem perlakuan gas limbah organik (VOC) (vocs)


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter detil tina ranjang adsorpsi

Nami

Modul ranjang Adsorpsi

Laju niup 15000-22000m3 / jam 15000-22000m3 / jam 22000-33000m3 / jam
Ranjang adsorpsi karbon diaktipkeun Modél TYCH-15K YTCH-20K YTCH-25K
Ukuran (L * W * H) mm 2000 * 2000 * 2800 2400 * 2400 * 2800 2900 * 2900 * 2800
Bahan 2.0-2.5t lambar Galvanis 2.0-2.5t lambar Galvanis 2.0-2.5t lambar Galvanis
Pelestarian Panas Kotak sareng panto panto dipasang ku 50 kandel kandel sareng wol batu insulasi termal Kotak sareng panto panto dipasang ku 50 kandel kandel sareng wol batu insulasi termal Kotak sareng panto panto dipasang ku 50 kandel kandel sareng wol batu insulasi termal
Konsumsi karbon 100 * 100 * 100mm Karbohidrat karbon diaktipkeun

4-6 lapisan tapis

Dosis: 1.44-2.17m3

100 * 100 * 100mm Karbohidrat karbon diaktipkeun

4-6 lapisan tapis

Dosis: 2.12-3.17m3

100 * 100 * 100mm Karbohidrat karbon diaktipkeun

4-6 lapisan tapis

Dosis: 3.14-4.7m3

Pipa desorption φ279mm φ279mm φ279mm
Insulasi pipa desorption Isolasi témpél pelat wétan batu Isolasi témpél pelat wétan batu Isolasi témpél pelat wétan batu
Klep Desorption Q235, DN250, klep kukupu pneumatik, 2 pcs Q235, DN250, klep kukupu pneumatik, 2 Q235, DN250, klep kukupu pneumatik, 2
Pipa adsorpsi φ600mm Φ700mm Φ800mm
Klep adsorpsi Q235, DN600, klep kukupu pneumatik, 2 pcs Q235, DN700, klep kukupu pneumatik, 2 pcs Q235, DN800, klep kukupu pneumatik, 2 pcs
Termokopel Ketik K, 0-200 ℃ casing stainless steel, L1100, 2 pcs Ketik K, 0-200 ℃ casing stainless steel, L1100, 2 pcs Ketik K, 0-200 ℃ casing stainless steel, L1100, 2 pcs
Parabot tarung seuneu Diwangun dina alat panyiram seuneu, kontrol klep solenoid Diwangun dina alat panyiram seuneu, kontrol klep solenoid Diwangun dina alat panyiram seuneu, kontrol klep solenoid
Babasan Saringan adsorpsi karbon diaktipkeun laju angin tapis 0.8-1.2m / s

Parameter lengkep tungku CO

Nami Paranti Modul ranjang Adsorpsi
Ngatur volume hawa 1500m3 / jam 2000m3 / jam 3000m3 / jam
Ranjang pembakaran katalitik Modél YTCO-1.5K YTCO-2.0K YTCO-3.0K
Diménsi / (L * W * H) 1270 * 1255 * 3000mm 1270 * 1255 * 3200mm 1370 * 1355 * 3200mm
Bahan Lukisan pelat waja 5T A3 Lukisan plat baja 5t A3 Lukisan plat baja 5t A3
Insulasi cangkang Awak kotak sareng panto panto ditatah ku 100-kandel fireproof sareng wol batu insulasi termal Awak kotak sareng panto panto ditatah ku 100-kandel fireproof sareng wol batu insulasi termal Awak kotak sareng panto panto ditatah ku 100-kandel fireproof sareng wol batu insulasi termal
Isolasi liner 50 katun silikat kandel 50 50 katun silikat kandel 50 50 katun silikat kandel 50
Kakuatan pemanasan listrik 380V , 57.6KW / 12pcs * 4.8KW 380V , 57.6KW / 12pcs * 4.8KW 380V , 57.6KW / 12pcs * 4.8KW
Bahan tabung pemanasan listrik 304 waja stainless 304 waja stainless 304 waja stainless
Jinis katalis Katalis logam mulia Katalis logam mulia Katalis logam mulia
Jumlah katalis 15000m / h-1 unggal100 * 100 * 50mm , 112L 15000m / h-1 unggal100 * 100 * 50mm , 140L 15000m / h-1 unggal100 * 100 * 50mm , 216L
Spésifikasi exchanger panas tube22mm tube exchanger panas tube22mm tube exchanger panas tube22mm tube exchanger panas
Daérah exchanger panas 60m2 65m2 70m2
Ukuran inlet / outlet hawa DN250 DN250 DN250
Termokopel K tipe, 0-700 ℃ leungeun baju stainless steel, L600, 2 pcs K tipe, 0-700 ℃ leungeun baju stainless steel, L600, 2 pcs K tipe, 0-700 ℃ leungeun baju stainless steel, L600, 2 pcs
Piring déflagrasi Luhureun kotak dilengkepan pelat peledakan ledakan Luhureun kotak dilengkepan pelat peledakan ledakan Luhureun kotak dilengkepan pelat peledakan ledakan
Efisiensi ngaleupaskeun 98% 98% 98%

Adsorpsi karbon aktif sareng desorption + CO pembakaran katalitik (desorption online)

NO Ngatur volume udara (m3 ^ / hr) Model saringan garing Modél ranjang adsorpsi karbon diaktipkeun Volume udara ranjang adsorpsi karbon aktif tunggal (m3 / jam) Jumlah ranjang adsorpsi karbon diaktipkeun Model tungku CO Kakuatan CO (KW) Kipas utami (kw) Kipas Desorption (kw) Kipas pendingin pelengkap (KW) Total kakuatan anu dipasang (KW) Konsumsi karbon (m3) Ukuran alat L * W * H (m) Total beurat alat (T)
1 30000 YTGS-30K YTCH-15K 15000 2 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-1.5K 57.6 37 3 1.1 98.7 6.51 13 × 5.0 × 5,5 15
2 45000 YTGS-45K YTCH-15K 15000 3 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-1.5K 57.6 45 3 1.1 106.7 8.68 15 × 5.0 × 5,5 19
3 60000 YTGS-60K YTCH-15K 15000 4 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-1.5K 57.6 75 3 1.1 136.7 10.85 17 × 5.0 × 5,5 23
4 75000 YTGS-75K YTCH-15K 15000 5 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-1.5K 57.6 90 3 1.1 151.7 13.02 19 × 5.0 × 5,5 26
5 40000 YTGS-40K YTCH-20K 20000 2 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-2.0K 72 45 4 1.5 122.5 9.51 15 × 5,5 × 6,0 20
6 60000 YTGS-60K YTCH-20K 20000 3 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-2.0K 72 75 4 1.5 152.5 12.68 18 × 5,5 × 6,0 24
7 80000 YTGS-80K YTCH-20K 20000 4 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-2.0K 72 110 4 1.5 187.5 15.85 21 × 5,5 × 6,0 28
8 100000 YTGS-100K YTCH-20K 20000 5 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-2.0K 72 132 4 1.5 209.5 19.02 24 × 5,5 × 6,0  32
9 5000 YTGS-50K YTCH-25K 25000 2 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-3.0K 86.4 55 5.5 1.5 148.4 14.1 18 × 6,0 × 6,5 24
10 75000 YTGS-75K YTCH-25K 25000 3 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-3.0K 86.4 90 5.5 1.5 183.4 18.8 21 × 6,0 × 6,5 28
11 100000 YTGS-100K YTCH-25K 25000 4 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-3.0K 86.4 132 5.5 1.5 225.4 23.5 24 × 6,0 × 6,5 32
12 125000 YTGS-125K YTCH-25K 25000 5 nyeuseup sareng 1 persiapan YTCO-3.0K 86.4 160 5.5 1.5 253.4 28.2 27 × 6,0 × 6,5 36

  • Saméméhna:
  • Teras: