• ddb

Tentang Kami

Ngeunaan Yiting

Yiting Protection Lingkungan calakan téknologi Co. Ltd. perenahna di Dongguan, anu kasohor "pabrik dunya". Kaunggulan geografis anu unik ngajantenkeun perlindungan lingkungan Yiting tingkat anu sami sareng internasional sareng mingpin tren industri ti mimiti.

Perlindungan lingkungan Yiting kéngingkeun dukungan anu jero sareng kapercayaan konsumén saprak didirikeun. Ieu ngajantenkeun perusahaan naék gancang; Perusahaan mangrupikeun perusahaan hemat energi sareng panyalindungan lingkungan, khusus kana desain desain, penjualan, pamasangan, jasa saatos -sales tina gas limbah, lebu limbah, cai limbah, ventilasi, noise sareng alat-alat perlindungan lingkungan anu sanés. Alat-alatna utamina dilarapkeun pikeun industri jati, industri alas kaki, industri kimia, industri éléktronik, pembangkit listrik sareng seueur bidang séjén; Kami salawasna taat kana sains sareng téknologi salaku pituduh; Berbasis merek; Jasa salaku dukungan, sareng narékahan pikeun ngamajukeun integrasi perlindungan lingkungan perusahaan sareng budaya ékologis, janten pembela budaya perusahaan héjo.

Kualitas
%

Perlindungan lingkungan Yiting dilengkepan lokakarya standar modéren, lokakarya produksi standar, lokakarya panilitian sareng pamekaran ilmiah sareng téhnologis, analisis eksperimen anu hadé sareng rohangan uji coba, lokakarya uji produk sareng fasilitas sanésna. Perusahaan urang gaduh kapasitas produksi ngarah peralatan perlindungan lingkungan angkatan, kamampuan inovasi, analisis sareng kamampuan deteksi, kamampuan uji sareng sajabina.

Dedusting System (6)
Working principle of Dust Free Painting Room ( YT Throttling mode) (1)
pc (3)

Perlindungan lingkungan anu ngagurutan taat kana filsafat bisnis anu berorientasi sareng jalma, prinsip integritas, inovasi, palayanan, taat kana tujuan bisnis kualitas janten anu pangpayunna sareng Palanggan munggaran, narékahan ngudag cacat "0". Perusahaan teraskeun ngembangkeun sareng ngabaru produk anyar, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu langkung nyugemakeun.

Anu purun ngalayanan buku, ieu parantos didirikeun sareng Tao lahir; Hormat sareng kapercayaan, langsung ka jalma. Jalma tiasa menangkeun kahareup kalayan tulus sareng serat, hiji perusahaan langkung janten, janten jalma ageung na, niténkeun akar curettage sareng gaduh pikiran anu luhur; Pikeun anu jauh, terang sumber penampilan sareng ngawangun puncak impian. Ngabahas kolega perlindungan lingkungan daék ngiringan sareng anjeun pikeun nyiptakeun konservasi énergi, perlindungan lingkungan, lingkungan ékologis ! Mangsa payun kanggo urang ...