Kami Nyayogikeun Peralatan Perlindungan Lingkungan Berkualitas Tinggi

Produk Panas

  • Integrated pulse dust removal equipment

    Alat panyabutan debu pulsa terpadu

    Diagram skéma prinsip kerja sistem panyabutan debu Lingkup aplikasi YT-M séri pulsa kantong filter tipe endosan pusat digunakeun gas anu ngandung lebu dina suhu kamar, suhu handap, korosif rendah, ogé dianggo dina suhu luhur, gas runtah korosif ngalangkungan saringan tas ningkatkeun sareng optimalisasi sareng tambihan alat-alat pendukung, sapertos: gas flue tina alat pembakar batubara sareng pembakaran sampah dll. Seueur dianggo dina: Pabrik produk kai, pabrik éléktronik, s ...

  • Wet grinding dust removal cabinet

    Kabinet panyabutan debu grinding baseuh

    Ruang ngagiling semprot didesain ku bata sareng pelat waja warna sareng sistem dehidrasi patén YT, sareng vakum kipas tekanan négatip ngalangkungan alat pelat déhidrasi. Bagian luhurna disemprot teras-terasan pikeun ningkatkeun kontak antara lebu sareng ém halimun sareng silih tabrakan. Éta dicegat sareng dipencet kana kolam renang di handap pikeun nyucikeun debu .. 1. Ngadopsi jalan tina tekanan négatip pertukaran udara dina lokakarya, nganggo kipas volume hawa ageung pikeun ngadamel debu ...

  • Dry grinding dust removal cabinet

    Lemari panyabutan lebu garing grinding

    Ruang ngagiling garing nyoko kana desain tekanan négatip, anu ngamungkinkeun lebu sareng gas ngasupan kotak handap ngalangkungan inlet hawa sareng tapis ngalangkungan kartrid saringan. Kusabab sababaraha pangaruh tina kartrid panyaring, lebu sareng gas dipisahkeun. Rét lebu dina kartrid saringan, sareng bénsin nembus kartrid panyaring sareng lebet kotak luhur tina tabung curhat. Hawa anu dimurnikeun tiasa langsung dibébaskeun liwat palabuan udara balik tina kolektor lebu kanggo ngalengkepan t ...

  • Waste gas treatment equipment cyclone spray tower

    Alat-alat panguburan gas limbah menara siklon siklon

    Nalika ngoperasikeun alat-alat éta, halimun cet asup kana alat pituduh siklon gancang-gancang dina pangaruh kakuatan tekanan kipas tekanan negatif, sareng kabut cet, siklon sareng cai ngalaksanakeun réaksi emulsi gas-cair dina gancang-gancang rotasi. Operasi gancang-gancang tina alat aliran campuran pneumatik ngajantenkeun halimun cet sareng cairan puteran anu dicampur sadayana, sareng cairan cet tiasa dipisahkeun dina aksi gaya sentrifugal. Dina jero siklon ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • about bg

Pedaran singget :

Yiting Protection Lingkungan calakan téknologi Co. Ltd. perenahna di Dongguan, anu kasohor "pabrik dunya". Kaunggulan geografis anu unik ngajantenkeun perlindungan lingkungan Yiting tingkat anu sami sareng internasional sareng mingpin tren industri ti mimiti ..

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & NUNJUKKAN PERDAGANGAN

  • Naon sarat pikeun pangwangunan bengkel pemurnian pabrik kadaharan?

    Pangwangunan bengkel anu bersih di pabrik pangan kedah ngahontal standar panyucian udara tingkat 100000. Pangwangunan bengkel anu bersih di pabrik pangan sacara efektif tiasa ngirangan kagorengan sareng jamur produk, manjangkeun umur hirup pangan sareng ningkatkeun pro ...

  • Pilihan saringan hawa anu béda dipasang dina bengkel bébas debu

    Poin konci perenah: 1. Sub saringan tiasa dianggo tibatan saringan pikeun 300000 perlakuan pemurnian udara kelas; 2. Saringan primér, panengah sareng tersiér kedah dianggo pikeun panguburan udara kalayan kabersihan udara 100, 10000 sareng 10000 ...

  • Kakuatan Inti

    Panilitian sareng pamekaran téknologi Yiting ngagaduhan hiji tim P&P anu kuat sareng ngenalkeun téknologi panyabutan debu anu paling maju di dunya. Pangropéa calakan Sakabéh sistem iklan ...

  • partner (5)
  • partner (1)
  • partner (2)
  • partner (3)
  • partner (4)